Stiefdochter Barbie niet blij met zwangerschap

Samantha de Jong
Door: DitjesenDatjes
29-05-2020

Toen Samantha in het ziekenhuis belandde na betrokken te zijn bij een ernstig auto-ongeluk, ontdekten artsen dat ze zwanger was. Een grote verrassing voor Barbie en voor haar nieuwe vriend Gerrit. Het kindje is hartstikke welkom en de voormalig realityster vertelt trots over het prille geluk. 

‘Opa wordt weer vader’

,,Ik ben op 6 december uitgerekend”, zegt Samantha tegen weekblad Story. ,,Alles lijkt goed te gaan. We hebben ook een NIPT-test laten doen. Niet alleen om erachter te komen of ons kindje gezond is, maar we willen ook graag het geslacht delen.” De dochters van Gerrit zullen het geslacht te horen krijgen en het koppel hoort dat op de ‘gender reveal party’ die de meiden gaan organiseren.”
Niet alle drie de kinderen van Gerrit, die ook al twee kleinkinderen heeft, waren blij met het nieuws dat hij opnieuw vader wordt. ,,Toen mijn jongste dochter hoorde dat Samantha zwanger is, zei ze: ‘Opa wordt dus weer vader’. Ze was er op zijn zachts gezegd niet blij mee.” Volgens Gerrit is ze nu weer bijgetrokken en vinden al zijn kinderen het leuk dat ze binnenkort een halfbroertje of halfzusje krijgen. 

Al dat gezinsgeluk willen ze bezegelen met een huwelijk. ,,Ik heb Gerrit al gezegd waar ik ten huwelijk gevraagd wil worden”, zegt Samantha. ,,Hij mag de datum bepalen. Dat vind ik een leuke verrassing.”

DenD promoties