Stien gaat gelukkig door naar de finale

S10 gaat door
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het was spannend tot op het allerlaatste moment. Maar S10 dinsdagavond ging als laatste door naar de finale van aanstaande zaterdag. Maar het was nagelbijten. Haar optreden met De Diepte verliep vlekkeloos, maar dat is absoluut geen garantie.

,,Oehoe, Ahaa, klinkt het zaterdag tijdens de finale in Parijs. S10 was dolgelukkig na afloop.

Het optreden van Stien verliep trouwens meer dan vlekkeloos. Geen moment vals of op het randje van vals. Presentator/commentator Jan Smit was er absoluut zeker van: S10 gaat door!

Zeer toonvast en goed gezongen, was het oordeel van de FC Volendam-voorzitter over het optreden. Terwijl Cornald Maas nog enigszins twijfelde, want S10 kwam als 10e pas uit de bus, wist Smit het zeker: S10 gaat door.

Maar eerlijk is eerlijk, de spanning was in Turijn om te snijden. Want tal van landen met mindere liedjes en optredens gingen gewoon door. Op het vrolijke Moldavië was absoluut gerekend, Zwitserland ook en Oekraïne is vanwege de oorlog sowieso favoriet op de eindoverwinning tijdens de finale aanstaande zaterdag.

Voor S10 is het behalen van de finale absolute noodzaak. Ze zei eerder dat ze volstrekt geen rekening hield met afhaken in de halve finale. Ze kan namelijk niet tegen haar verlies, onthulde de jonge zangeres eerder.

Aanstaande zaterdag moet ze echter weer top zijn. Want dan doen grote landen als Duitsland, Engeland, Spanje en bijvoorbeeld Frankrijk ook mee. Het zal er om hangen,de concurrentie is moordend, maar voorlopig kunnen de fans zich opmaken voor een zinderende avond met een favoriet: S10 uit Nederland! Ding-a-Dong Turijn, het wordt spannend!

Tags

EurovisionS10Turijn

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie