De stille revanche van Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank en haar man Robin de Munk.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Wanneer de manager van Jennifer Ewbank vijf jaar geleden niet zo werd genegeerd in tv- en radioland zou de carrière van het zusje van John Ewbank er wellicht anders uitgezien. Het nummer ‘If I die young’ blijkt stiekem een hit op YouTube te zijn geworden, terwijl ze het nummer destijds aan de straatstenen niet kwijtraakten. Een stille overwinning voor de blonde zangeres!

,,Vijf jaar geleden was ik manager van Jennifer Joanne Ewbank en waren we dringend op zoek naar een nieuwe single”, schrijft Dennis Erhardt, die zich na haar deelname in 2010 aan The Voice of Holland over Jennifer ontfermde op Facebook. ,,Ik was net op vakantie geweest naar Fort Lauderdale en Miami en ik hoorde op het strand een aantal keer een geweldig nummer van The Band Perry. Ik stelde voor bij terugkomst om deze track op te nemen als single.”

Einde verhaal

Hij vervolgt: ,,Helaas liep niemand bij radio en tv in Nederland, ondanks de fantastische productie, warm voor deze song. Dat betekende ook meteen einde verhaal voor Jennifer met haar muzieklabel. Kijk ik vanmorgen op Spotify blijkt de song inmiddels 1,5 miljoen keer gestreamd te zijn. Toch niet zo’n gekke keuze achteraf gezien.” 

Al is Jennifer, die in 2013 trouwde en het jaar erna een dochter kreeg, nog altijd lekker bezig in de muziek, had haar carrière wellicht groter kunnen zijn. Erhardt is blij met deze vorm van ‘gerechtigheid’ zo schrijft hij: ,,Nu blijkt dat het nummer wel gewaardeerd wordt en dat vind ik echt top. Dat is nou het leuke aan deze nieuwe tijd met betrekking tot streaming.”

Tags

JENNIFER EWBANKJOHN EWBANKMANAGERSPOTIFYTHE VOICE OF HOLLANDTVOH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck