Jack van Gelder hekelt trage start Sting

Sting
Door: Caroline Vlietstra
05-04-2017

AMSTERDAM – Na twee jaar heeft Sting weer op het podium gestaan in Nederland. De 65-jarige zanger trad woensdagavond op in het AFAS Live in Amsterdam.

Het optreden maakt deel uit van Stings 57th & 9th Tour die een groot deel van Noord-Amerika en Europa aandoet. Later volgen ook shows in Zuid-Amerika en Azië. Sting werd tijdens het concert bijgestaan door een driekoppige band.

Jack van Gelder was een van de gelukkigen die een kaartje wist te bemachtigen voor de show. De sportcommentator was echter niet gelijk onder de indruk van de Britse muzikant. ”Gezellig naar Sting. Concert is 35 minuten aan de gang. Sting heeft twee nummers gezongen (!) en nu is er een kwartier pauze. Onbegrijpelijk”, twitterde hij.

Van Gelders volgers wezen hem erop dat Sting een paar nummers meespeelde met zijn voorprogramma. En dat zijn concert pas begon na die pauze. Dit ging er niet zomaar in bij de sportkenner. ”Echt waar??”, zei hij. ”Een voorprogramma is zonder de “ster” zelf en hoort aangekondigd te worden op de kaarten”, gaat hij verder. Uiteindelijk wist Jack zich toch te vermaken en na afloop was hij positiever gestemd. ”Fantastisch concert van Sting.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD