Studievrienden bedreigen prins Harry

Prins Harry studievrienden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De studievrienden van prins Harry hebben hem gewaarschuwd hun geheimen niet te onthullen in zijn allesomvattende boek. Wanneer Harry dit wel doet, dreigen ze de vuile was van de royal buiten te hangen.

Harry bedreigd

Harry is bezig met een boek over zijn leven. De ‘intieme en oprechte’ memoires worden eind 2022 uitgebracht. Het boek zal voor het eerst een inkijkje in de ‘ervaringen, avonturen, verliezen en levenslessen’ geven die de prins hebben gevormd. Volgens de prins zijn de memoires ‘nauwkeurig en volledig waarheidsgetrouw’.

Woorden die bij zijn studievrienden in het verkeerde keelgat schoten. Ze zijn doodsbenauwd dat de prins al hun gênante geheimen gaat onthullen in het boek, meldt The Sun. De vrienden hebben Harry bedreigd dat wanneer hij die geheimen niet voor zich houdt, ze zijn ‘donkerste koninklijke geheimen’ gaan onthullen.

Ook familie doodsbenauwd

Maar niet alleen zijn studievrienden zijn doodsbenauwd voor het boek. Ook bij zijn familie zorgt het boek voor angst. Maar volgens insiders is het boek absoluut niet bedoeld om zijn familie neer te halen. De prins zou ‘gewoon zijn verhaal willen vertellen en meer niet’, meldt Page Six.

,,Hij is er niet op uit om zijn broer prins William of zijn vader prins Charles te kwetsen. Hij wil simpelweg laten weten hoe hij dingen beleefd heeft en eventuele misverstanden wegnemen door zijn kant van het verhaal te vertellen”, aldus een insider.

LEES OOK:

‘Boek prins Harry zorgt voor angst bij Britse Hof’

Argwaan in Engeland

Maar toch wordt er in Engeland argwanend op Harry’s boek gereageerd. ,,Eerst vertrokken Meghan en hij met veel bombarie naar Canada en vervolgens Amerika, toen kwam dat interview met Oprah en nu dit weer. Wanneer houdt dit op en wanneer trekken Harry en Meghan zich terug in de door hen zo gewenste sfeer van privacy?”, zegt een royaltywatcher tegen Page Six.

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS CHARLESPRINS HARRYPRINS WILLIAMROYAL FAMILYROYALSROYALTY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck