Suits-collega doet boekje open over Meghan: ‘Een nachtmerrie’

Meghan was een nachtmerrie om mee te werken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Suits-collega Hannah Waddingham is uit de school geklapt over Meghan Markle. Ze omschrijft het werken met Meghan op de set als ‘een nachtmerrie’. ,,Meghan is echt, écht verschrikkelijk.”

Hannah, die in 2015 een gastrol speelde als advocaat in Suits, vertelt in Late Night with Seth Meyers openhartig over haar ontmoeting met Meghan. Ze noemt Meghans gedrag ‘verschrikkelijk’ en beschrijft haar als onbeleefd en arrogant.

‘Meghan is erg onzeker’

Volgens Hannah vertoonde Meghan diva-gedrag op de set van Suits en keek ze op iedereen neer. Zo maakte ze hatelijke opmerkingen over het uiterlijk, de kleding en het Britse accent van Hannah. Volgens Hannah was Meghan ‘erg onzeker en extreem competitief’ en wilde ze koste wat het kost in het middelpunt van de belangstelling staan. Meghan ging zelfs zo ver, dat ze het optreden van Hannah probeerde te saboteren. Waarom? Volgens Hannah was Meghan ontzettend jaloers als ze een compliment kreeg van regisseurs en de cast.

Nachtmerrie

Ondanks dat het samenwerken met Meghan een nachtmerrie was, kijkt Hannah met een goed gevoel terug op Suits. De onaardige dingen die Meghan tegen haar heeft gezegd hebben haar niet beschadigd. Sterker nog: ze trok zich niets aan van de opmerkingen die Meghan maakte.

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck