Summer (9) laat niet met zich sollen

Door: DitjesenDatjes
23-01-2019

Er is veel commotie ontstaan rondom de 9-jarige Summer. Het model tekent komende week een contract bij een groot modellenbureau in New York. Haar moeder en zusjes verhuizen mee naar Amerika. Haar vader blijft achter in Nederland. Verschillende BN’ers hebben hun mening gegeven over het modelletje.

Stom

Zo wilde Sis, de zus van Maarten van Rossem, niet aan één tafel zitten met Summer bij Jinek. Daarom besloot Sis niet naar de talkshow te komen. Ook Peter R. de Vries heeft zijn mening gegeven over de carrière van Summer. ,,Als dit in de voetballerij gebeurt met jonge voetballertjes wordt er gewoon van schande gesproken. En het is niet toegestaan. Je kan spreken van exploiteren van kinderen”, zei hij in RTL Boulevard.

Het meisje in teleurgesteld dat ze zoveel negatieve reacties heeft gekregen. Zelf benadrukken zij en haar moeder vooral dat het haar droom is om model te worden. In weekblad Story bijt Summer van zich af: ,,Ik wil graag even  zeggen dat Peter R. de Vries niet zo stom over mij moet doen. Hij kent mij helemaal niet, en hij weet ook niet wat mijn droom is!”

 

Meer DenD