Sylvana IJsselmuiden deelt heftig bericht: ‘Ik heb kanker gehad’

Sylvana
Door: DitjesenDatjes
27-08-2020

Sylvana IJsselmuiden deelt vaak leuke dingen op haar Instagram. Als ze een dagje uit gaat, weten haar volgers dat en ook post ze regelmatig pikante kiekjes. Een foto die ze deze week op Instagram plaatste, viel nogal uit de toon.

Geboren moeder

Op de foto is Sylvana samen met haar neefje of nichtje te zien. Ze schrijft: ,,Mensen vragen vaak naar mijn dromen. Vroeger was dat acteren en presenteren. (…) Maar nu ik ouder ben wil ik vooral een goede tante zijn! (…) Ik heb mezelf ook altijd als geboren moeder gezien. Ik heb dit nooit eerder gedeeld maar de overwonnen baarmoederhalskanker maakt mij best kwetsbaar in die wens.”

Steun

Een heftig bericht dus waar veel van haar volgers geschrokken op reageren. Tot nu had Sylvana het er namelijk nog nooit in de media over gehad. De meeste volgers leven met met Sylvana en laten haar weten dat ze hopen dat de wens van Sylvana toch nog in vervulling gaat.

Meer DenD