Sylvie alleen op rode loper. Waar is Niclas?

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sylvie Meis zou stapelverliefd zijn op kunstenaar Niclas. De twee zouden zelfs verloofd zijn! Maar donderdagavond stond Sylvie alleen op de rode loper en was Niclas nergens te bekennen.

Geruchten

De Bambi Awards werden uitgereikt. Een groot evenement want het zijn de belangrijkste filmprijzen van Duitsland. Natuurlijk moest Sylvie Meis daar bij zijn, maar haar verloofde Niclas stond niet aan haar zijde.
De kleine diva had er duidelijk zin in. Op haar Instagram postte ze voor het evenement dat ze zich aan het voorbereiden was. Ze laat zien dat ze een diamanten ketting om gaat doen, die meer dan een half miljoen euro waard is, en bijpassende oorbellen in doet. Haar jurk is prachtig en natuurlijk is ze helemaal opgetut en opgemaakt.

Waar Niclas was is niet bekend. Sylvie zegt er niets over. Sowieso is Sylvie niet erg open over haar privé-leven, ze lijkt soms liever te hebben dat er geruchten rondgaan. Zo zette ze enkele weken geleden op Instagram een foto van zichzelf waarop te zien was dat ze een ring met een enorme diamant om haar vinger had. Meteen gingen de geruchten dat zij en Niclas verloofd zijn en toen die al even rondgingen bevestigde ze het pas.

Tags

INSTAGRAMNICLASRINGRODE LOPERSYLVIE MEISVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck