Sylvie bloemenMEISje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

De vakantie zit er weer op voor Sylvie Meis en haar aanstaande echtgenoot Charbel Aouad. Het stel is na een vakantie in Italië terug in het thuisland van de steenrijke zakenman waar zijn verloofde allerhartelijkst werd ontvangen met haar lievelingsbloemen: hortensia’s.

Blij plaatste Sylvie een foto op Instagram waarop ze iedereen een geweldige week toewenst. En dat ze maar al te graag poseert voor de blauwe hortensia’s die haar lievelingsbloemen zouden zijn.

https://www.instagram.com/p/BYVRxgfBUqd/?hl=nl&taken-by=1misssmeis

Tasje

Haar volgers lijkt het overigens worst te zijn welke bloemetjes Miss Meis vrolijk maken. Massaal reageren zij op de gelukkige verschijning van hun idool, het peperdure tasje dat overduidelijk van exclusieve Franse makelij is én het beeldige jurkje dat Sylvie draagt.

Sylvie werd afgelopen april ten huwelijk gevraagd door Charbel met wie ze sinds eind 2015 samen is. Het wordt de tweede keer dat Sylvie trouwt. Eerder was ze acht jaar lang gehuwd met voetballer Rafael van der Vaart. Hun huwelijk strandde in 2013.

Kinderwens

Samen met Rafael kreeg ze zoon Damián die inmiddels 10 jaar oud is. Het zou goed kunnen dat hij er na de geboorte van zijn halfzusje Jesslynn (die vader Rafael met zijn nieuwe liefde Estevana Polman kreeg) over een tijdje nog een halfbroertje of -zusje bij krijgt. Want Sylvie heeft laatst kenbaar gemaakt ook nog een kinderwens te hebben.

Tags

BLOEMENDUBAIHAPPYSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck