Sylvie en Rafael’s Damián tekent eerste voetbalcontract

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Damián heeft een groot cadeau gekregen voor zijn vijftiende verjaardag. De zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart heeft namelijk zijn eerste voetbalcontract ondertekend.

Trotse ouders Sylvie en Rafael maken vrijdag het nieuws bekend op hun social media. ,,Bijna negen maanden geleden verhuisde je naar Denemarken met een doel. En nu krijg je op je verjaardag precies de beloning voor je focus en harde werk! Mijn jongen heeft zojuist op zijn verjaardag zijn eerste contract getekend bij Esbjerg fB. Ik loop over van trots!” schrijft Sylvie op Instagram samen met een foto van Damián in zijn nieuwe voetbaltenue.

Zelfde club als papa

,,Ongelofelijk trots en wat een speciaal verjaardagscadeau. Enthousiast om te delen dat Damián zijn eerste voetbalcontract heeft getekend bij Esbjerg Fc” deelt Rafael op Twitter. Dit is dezelfde club waar Van der Vaart het laatste als profvoetballer speelde.

Uiteraard is Damián zelf blij met het nieuws en deelt dit ook op social media. ,,Trots dat ik mijn contract heb getekend bij Esbjerg Fc. 2021-2023″.

Tags

DAMIANDAMIAN VAN DER VAARTRAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEISVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck