Sylvie Meis in tranen door gesprek over chemo

Door: DitjesenDatjes
03-07-2019

Een aantal jaar geleden ging Sylvie Meis door een moeilijke tijd heen. Bij de diva werd borstkanker geconstateerd, en om dat te behandelen moest ze chemotherapie doorstaan. Dat zorgde ervoor dat bij Sylvie, die redelijk ijdel van zichzelf is, haar haren uitvielen. Het korte kapsel wat ze daarna had, zorgde voor een deuk in haar zelfvertrouwen.

Mooi

Dat vertelt ze in een Youtube-video van haar visagiste Serena Goldenbaum. Serena doet al jaren de make-up van Sylvie en heeft dus ook meegemaakt hoe ze eraan toe was toen ze kanker had. Als Serena in haar vlog over die moeilijke tijd begint, verschijnen er tranen in de ogen van Sylvie. ,,Je deed de deur open en zei: ‘Kijk, dit is mijn echte haar. Ben ik zo ook mooi”, zegt Serena tegen Sylvie in de video. ,,Het klinkt gek, maar als iemand denkt niet mooi te zijn met kort haar of geen haar, dan weet ik weer waarom ik dit werk doe. Ik wil dat elke vrouw zich goed voelt.” Op het moment dat Sylvie merkt dat ze begint te huilen zegt ze: ,,Het is maar goed dat ik geen make-up op heb.” En snel veegt ze de tranen weg.

Rafael

Daarna begint Serena over Rafael, de ex-man van Sylvie. De diva was met de voetballer samen ten tijde van de diagnose. ,,En het was zo schattig”, zegt Serena. ,,Want Rafael had alvast een beetje wax in je haar gedaan. Dat was echt…”, gaat ze veder. ,,Tof van hem”, vult Sylvie aan, die duidelijk positief terugkijkt op dat moment met Rafael.

Ex-vriendinnen

Dit interview zal een doorn in het oog zijn van Sabia Boulahrouz en Touriya Haoud. Beiden waren vroeger hartsvriendinnen van Sylvie, maar hebben tegenwoordig geen contact meer met haar. Zowel Touriya als Sabia denkt dat de diva heeft verzonnen dat ze kanker heeft gekregen, alleen maar om aandacht te krijgen. Natuurlijk ontkent Sylvie dit zelf.

 

 

 

Meer DenD