Sylvie Meis openhartig over nieuwe liefde

Door: Tanja Brouwer
07-08-2019

Ze werd al samen met de Duitse kunstenaar Niclas Castello gespot, en de geruchten van een relatie gingen al een tijdje rond. Maar nu heeft Sylvie Meis ook zelf bevestigd dat ze helemaal in de wolken is met haar 40-jarige vriend.

Daten

,,Ik ben heel gelukkig. In de wolken, haha. I’m walking on sunshine. Ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken”, schrijft ze in haar column in het blad Grazia. Het is de zoveelste keer dat Sylvie Meis hoteldebotel verliefd is geworden op een man, maar zelf beweert ze dat ze eigenlijk helemaal niet van daten houdt. ,,Ik ben niet iemand die ingaat op direct messages op Instagram, of op dating apps zit, dat is niet mijn ding. Het is echt niet zo makkelijk, hoor.

Ook in haar thuisstad Hamburg vindt ze niet zomaar een man. ,,Daar ben ik aan het werk, zit ik in mijn moedermodus. Dan ga ik niet in een restaurant om me heen kijken wat er allemaal zit. Als ik aan het reizen ben, is de kans groter dat ik iemand kan ontmoeten. Daar moet ik het toch van hebben.”

Non

Hoewel veel mensen schande spreken van het liefdesleven van Sylvie, vooral omdat ze de ene na de andere man verslindt en ze een zoontje heeft, vindt ze het zelf wel meevallen. ,,Ik ken zoveel alleenstaande vrouwen die heel wat meer daten dan ik. Die zitten op Tinder en weet ik veel wat, hebben relaties zonder er een punt achter te zetten. Eerlijk gezegd, daarmee vergeleken ben ik net een non.”

 

 

Meer DenD