Sylvie Meis geeft reactie op haar ring

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dat Sylvie Meis bezet is, is wel duidelijk. De presentatrice is alweer een halfjaar in een relatie met Duitse kunstenaar Niclas Castello. Zo is de blondine laatst gespot met een enorme diamanten ring om haar linker ringvinger. Zijn de tortelduifjes nou verloofd of niet?

Terughoudend

,,Zijn er dingen die je aan je uiterlijk heb laten sleutelen?” vraagt een verslaggever van SBS 6 aan Sylvie tijdens Bunte Beauty Days in Duitsland. Daar scoort hij blijkbaar geen punten mee. Ook geeft Meis daar niet echt een direct antwoord op. ,,Nou ja, dat is een hele directe vraag die je stelt.” zegt de 41-jarige. ,,Ik heb er in principe helemaal geen moeite mee met mensen die wat doen hier en daar. Iedereen moet gewoon lekker doen waar die zelf zin in heeft en ik ook” aldus een terughoudende Sylvie.

Dé ring

Daarna hoopt wellicht de verslaggever met de volgende vraag misschien iets meer uit de actrice te krijgen. Hij vraagt namelijk naar ‘dé ring’ waar alle media het over heeft. Meis laat weten dat ze érg blij is met haar dure ring. ,,Diamonds are a girl’s best friend” zegt ze. ,,Heb je die gekregen?” Het is gelijk duidelijk dat mediapersoonlijkheid hier nog steeds niets over kwijt wil en antwoordt het volgende: ,,Ik vind het echt een hele mooie ring. Ik ben er heel blij mee.”

 

Tags

MEISNICLAS CASTELLOSYLVIESYLVIE MEISVERLIEFDVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck