Sylvie Meis verbijstert René van der Gijp: ‘Dit is echt gênant’

René in shock na zien Sylvie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

René van der Gijp heeft vol verbazing naar een interview van Sylvie Meis op de Duitse televisie gekeken. Wanneer Sylvie naar haar nieuwe vriend wordt gevraagd, reageert ze wel heel bizar. Of eigenlijk: ze reageert helemaal níet. ,,Dit is zó gênant”, zegt Van der Gijp.

Hoewel inmiddels heel Nederland en Duitsland weet dat Sylvie Meis nieuw liefdesgeluk heeft gevonden bij multimiljonair Wim Beelen, is Sylvie niet van plan er iets over te delen op de Duitse televisie. Zelfs op een simpele vraag ‘Ben je gelukkig?’ wil Sylvie geen antwoord geven. Sterker nog: in plaats van te zeggen dat ze niet over haar liefdesleven wil praten, komt er helemaal geen antwoord. Als een standbeeld blijft ze naar de camera glimlachen.

‘Onwerkelijk’

,,Het was echt… Het is zó gênant”, zegt René van der Gijp aan tafel bij Vandaag Inside. ,,Er is zoveel gaande en dit gaat natuurlijk helemaal nergens over. Het is onwerkelijk als je hier naar kijkt.”

Volgens René maakt Sylvie het veel groter dan het is. ,,Als zo’n meisje nou gewoon zegt: ‘Ik heb een nieuwe vriend ontmoet. Hartstikke leuk.’ Prima. Waar gaat het nou over?”, zegt hij verbaasd. Johan Derksen is het met hem eens. ,,Je staat toch voor gek zo? Ik vind het zo’n verschrikkelijk meisje.”

Wim Beelen

Ook Wim Beelen wil niets loslaten over zijn relatie met Sylvie. Sinds de relatie bekend is geworden staat zijn telefoon roodgloeiend. ,,Volgens mij kan ik beter mijn telefoon niet meer opnemen. Ik ben erg op mijn privacy gesteld”, zei Wim onlangs in gesprek met weekblad Story. Hij zit helemaal niet te wachten op al die aandacht. ,,Ik snap dat bepaalde nieuwsfeiten goed scoren. Maar ik ben geen publiek figuur. Ik heb geen zin in een kat-en-muisspelletje.”

Tags

RENE VAN DER GIJPSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck