Sylvie Meis vertelt over huwelijk: ‘Romantisch en intiem’

Sylvie Meis
Door: Tanja Brouwer
09-01-2020

Normaal kan het bij Sylvie niet groots genoeg zijn. Ze draagt de mooiste jurken, gaat naar de duurste feesten en eet in meest chique restaurants. Maar het lijkt erop dat ze voor haar eigen trouwerij iets anders kiest.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Emotionele dagen

Aan het Duitse blad Gala vertelt Sylvie Meis hoe zij haar droomhuwelijk voor zich ziet. ,,Het zullen en paar informele, ontspannen en emotionele dagen zijn, romantisch en intiem”, zegt de 41-jarige. Waar de bruiloft zal plaatsvinden wil ze niet zeggen, maar wel verklapt ze dat het in de zon zal zijn.

Wat ze ook wil vertellen is welk merk jurk ze zal dragen. ,,Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Die velen zal verrassen.”

Hoewel Sylvie en haar verloofde Niclas elkaar pas sinds vorig jaar juni kennen, weten ze blijkbaar zeker dat ze elkaars ware zijn. De vonk sloeg over op het huwelijk van een gezamenlijke vriendin, en vier maanden later maakten ze hun verloving bekend.

Geen blijvertjes

Het wordt de tweede keer dat Sylvie in het huwelijksbootje stapt. De kleine diva was van 2005 tot 2013 de echtgenote van voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde ze zich met zakenman Charbel Aouad, maar dat liep op niets uit. Vervolgens had Sylvie een aantal keer een man aan de haak geslagen, maar geen van hen was een blijvertje.

 

 

 

Meer DenD