Sylvie Meis weggerukt van zoon Damián

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is geen makkelijke tijd voor Sylvie Meis. De pasgetrouwde presentatrice zwaaide eerder dit jaar met tranen in haar ogen haar zoon Damián uit toen hij emigreerde naar Denemarken. Door corona zijn zij en haar zoon nog langer gescheiden van elkaar. ,,Ik mis Damián wel heel erg. Dat is iets waarmee ik struggle.”

Damián vertrok afgelopen zomer naar Denemarken om daar met zijn vader Rafael van der Vaart, Estevana Polman en zijn halfzusje Jesslyn te gaan wonen. Sylvie’s enige zoon emigreerde naar Denemarken om zich daar volledig te richten op zijn voetbalcarrière.

Missen

Het vertrek van Damián valt Sylvie ontzettend zwaar. Door de gedeeltelijke lockdown in Duitsland is het voor haar nog moeilijker om haar zoon zo vaak te zien als zij wenst. Daarnaast heeft Sylvie het hartstikke druk met werk en haar kersverse man Niclas.

Zodra er een kans is, pakt Sylvie het vliegtuig naar Denemarken. Maar soms verloopt dit niet volgens plan, vertelt zij aan de Telegraaf.

„Een maand geleden, in de herfstvakantie, was hij bij me in Hamburg. Daarna ben ik begonnen met de opnamen van de Duitse versie van The Masked Singer met het idee: ’Zodra ik eruit lig, ga ik naar hem toe’. Uiteindelijk heb ik het tot de helft gered, en toen werd de verplichte quarantaine na terugkeer uit Denemarken van vijf dagen naar tien dagen verlengd.”

Isolatie

De verhoging van het aantal thuisisolatie gooit roet in het eten voor Sylvie. ,,We zouden morgen eigenlijk naar hem toe rijden, maar ik krijg echt net te horen dat ik niet ga. Het lukt me niet om zo lang in thuisisolatie te zitten door alle werkverplichtingen,” vertelt de presentatrice. Geen gezellig bezoekje aan haar zoon dus.

Sylvie benadrukt dat zij er ontzettend mee zit. ,,Daarom vind ik het ook jammer dat mensen zeggen: ’Het is altijd zo perfect in het leven van Sylvie’. Nee, als er echt wat aan de hand is dan merk je dat aan me.”

Ondanks alle mooie kleding, dure sieraden en de mooiste huizen, mist Sylvie een luxe die anderen wel gegund is. ,,Maar ik kan niet lang blijven hangen in emoties. Die luxe heb ik niet. Ik moet door. We moeten allemaal door. Stel dat ik was blijven hangen in het hele kanker-verhaal. Dan was ik daar nóóit uitgekomen.”

LEES OOK:

Wat hield Sylvie Meis geheim voor zoon? ‘Ik hoop dat hij me vergeeft’

Tags

DAMIAN VAN DER VAARTEMIGRERENESTAVANA POLMANNICLAS CASTELLORAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEISVERDRIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck