Sylvie Meis zoenend gespot in hartje Amsterdam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Manuel Campos Guallar, Sander Klieverik, Charbel Aouad, Guillaume Zarka en Rafael van der Vaart. Zomaar een greep uit de vele mannen waar Sylvie ooit een relatie hebben gehad. Het lijkt erop dat Sylvie nog een naam kan toevoegen aan haar lange lijst.

Hotel

De diva is namelijk zoenend in Amsterdam gespot! Ze is in Nederland om reclame te maken voor een product. Ze ontmoette de pers in Amsterdam, maar blijkbaar dus ook iemand anders.

De Telegraaf schrijft dat Sylvie en de mysterieuze man elkaar ontmoetten in hotel W Amsterdam, achter het Paleis op de Dam. De twee liepen samen on de lobby van het luxe hotel, en niet veel later werd er gekust.
Wie de man is, is niet duidelijk. Maar bij Sylvie duurt het nooit lang voordat er meer bekend wordt over haar nieuwe liefde.

Tv-carrière

Haar liefdesleven is al jaren turbulent, maar de zaken gaan tegenwoordig goed. Deze week introduceerde ze een nieuw product: een gezichtsmaskers van echt goud. Ook heeft ze een eigen lingerielijn en is ze weer te zien als jurylid in de Duitse talentenjacht Das Supertalent.

 

Tags

AMSTERDAMLIEFDEMANMYSTERIEUSSYLVIE MEISTVZOENEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck