‘Sylvie neemt relatie met Bart erg serieus’

Door: Sinem Toprak
28-11-2018

De relatie van Sylvie Meis wordt nog niet zo serieus genomen. Maar het lijkt erop dat dat helemaal niet nodig is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Haar relatie met de elf jaar jongere Nederlandse filmproducer Bart Willemsen lijkt meer dan een bevlieging. Bart is vorige week in Hamburg al voorgesteld aan Damián (12), het zoontje van Sylvie. Dit beweert een bron van Story.

Bewust

Damián kwam maandagmiddag rond lunchtijd thuis en toen was Bart nog bij Sylvie. Dit zou ze niet zomaar doen. Als Sylvie de relatie niet serieus zou nemen of als hij niet meer dan een scharrel was, dan had ze Bart al naar huis gestuurd voordat Damián thuiskwam. Maar dat deed ze bewust niet, beweert de bron.

Hierdoor blijkt wel dat ze een goed gevoel heeft bij Bart en hij haar erg gelukkig maakt. Voor de ouders en broer van Sylvie zou het vast ook fijn zijn om na een lange tijd een ‘normale man’ aan haar zijde te zien. Vergeleken met haar steenrijke exen, lijdt Bart een ‘normaal’ leven. Zo woont Bart in een huurhuis in het centrum van Tilburg en heeft hij geen eigen auto, maar gebruikt hij het openbaar vervoer.

Tweede kindje

Een bron uit de directe omgeving van Bart, weet dat hij een echte familieman is die dolgraag vader wil worden. Van Sylvie is bekend dat ze haar zoon Damián nog een broertje of zusje wilt geven, maar dat vanwege haar ziekteverleden de kans daarop niet zo groot is. In 2009 werd er bij Sylvie borstkanker geconstateerd. Hiervoor werd ze intensief behandeld, en als gevolg hiervan zou Sylvie’s vruchtbaarheid afgenomen kunnen zijn.

Afgelopen voorjaar vertelde ze aan story: ,,Ik gebruik nog ruim anderhalf jaar medicijnen. Daarna duurt het zeker een jaar om alles weer als vanouds aan de gang te krijgen. Dus als ik nog een keer zwanger mag raken zal dat op zijn vroegst op mijn 42e zijn. Natuurlijk hoop ik van harte dat dit inderdaad zal gebeuren, ik droom nog altijd van een tweede kindje.’’

Meer DenD