Sylvie onthult strenge methoden voor ‘summerbody’

Sylvie Meis|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Sylvie Meis is met regelmaat te zien in haar bikini. De 42-jarige presentatrice vertelt aan Grazia wat ze eraan doet om haar ‘summerbody’ te behouden. ,,Hup van die bank af, discipline”, aldus Sylvie.

Intermitting Fasting

Sylvie werkt hard voor haar lichaam. Zo doet ze onder andere aan ‘intermittent fasting’. ,,Mijn laatste maaltijd is rond zes uur ’s avonds. Het ontbijt stel ik uit tot elf, half twaalf ‘s middags. Je eet niet zozeer minder calorieën, maar wel in een kortere time frame waardoor je je lichaam meer de kans geeft om vet te verbranden. Sporten doe ik dan ook op een lege maag. Al met al word je er wat leaner door”, legt Sylvie uit.

Lichte maaltijden

Daarnaast eet Sylvie graag lichte maaltijden en schrapt ze ‘slechte’ koolhydraten en alcohol. ,,Verder is mijn mantra ‘vis en groente’, aangevuld met gezonde vetten zoals eieren en avocado’s.” Over de lichte maaltijden vertelt Sylvie: ,,Ik ben gek op lichte, frisse gerechten: vers gegrilde vis zoals zeebaars, gegrilde asperges, tartaar van zalm of tonijn, een salade met scampi’s, koude komkommer- of tomatensoep.”

Discipline met beweging

Het blijft niet alleen bij lichte maaltijden en intermitting fasting. Ook heeft Sylvie de discipline om te sporten: ,,Mijn redding tijdens corona was dat ik thuis mijn eigen gym heb. Verder heb ik lange wandelingen langs de Alster gemaakt, hup van die bank af, discipline.”

Bron: Instagram Sylvie Meis

Tags

GRAZIAMEISSYLVIESYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck