Sylvie ontkent financiële problemen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De laatste weken regende het berichten over de carrière van Sylvie Meis. De kleine diva zou veel opdrachten zijn verloren en daardoor in geldnood zijn gekomen. Daarom verhuurde ze de helft van haar appartement en postte voornamelijk nog reclame op haar Instagram. Zelf beweert ze dat er niets aan de hand is.

Stapje terug

,,Ik ben in de gelukkige positie dat ik niet elke show hoef aan te nemen die mij wordt aangeboden”, laat ze weten in Vrouw. Toch is het nieuws niet helemaal onwaar, want haar werkgever RTL heeft momenteel geen formats voor haar die goed bij haar passen. ,,Dan wacht ik liever tot er iets langskomt waarvan ik zeg: ’Wauw!’ Je moet ook oppassen voor overexposure, soms is het goed om een stapje terug te doen.”

Onafhankelijk


Haar presenteerwerk staat dus op een laag pitje, maar met andere werkzaamheden gaat het juist erg goed. Zo heeft ze meer dan een miljoen volgers op Instagram en werkt ze regelmatig samen met grote merken. ,,Mensen verbazen zich er vaak over dat ik zoveel verschillende dingen doe, maar daardoor ben ik nooit ergens van afhankelijk geworden”, zegt Sylvie. ,,Ik prijs mezelf gelukkig dat ik het me kan veroorloven om televisie even te parkeren.” Toch gaan sommige dingen Sylvie te ver, want hoewel ze geld verdient met haar Instagramaccount en met de foto’s die van haar door paparazzi worden genomen zoekt ze zelf niet altijd de aandacht op. ,,Ik bel niemand op, ik zeg niemand waar ik ben. Weet je, ik zou blij zijn als ik een keer het water kan inlopen en niet hoef na te denken hoe mijn bikini zit en of ik mijn buik wel heb aangespannen”, vertelt ze over haar vakanties. ,,Maar ik laat me ook niet verjagen van mijn favoriete plekken, omdat ik weet dat er paparazzi zijn. Never! Als ik dat ga doen, is het einde zoek.”

Tags

Damianfinancieelfinanciële problemengeldOntslagenProblemenSylvie MeisWerk

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie