Sylvie openhartig over seksleven op TV

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Sylvie Meis sprak vrijdagavond openhartig over relaties tijdens een Duitse talkshow. Daarover deed ze wat pikante uitspraken…

De ware liefde

,,Ik geloof dat trouw zijn ook een keuze is” zegt Meis op z’n Duits in de talkshow. De actrice, en tegenwoordig ook influencer, heeft al meerdere malen aangegeven nog in de ware liefde te geloven. ,,Je kan een keuze maken voor de liefde als iemand dat waard is” aldus Sylvie.

‘Te bloot’

Niet lang geleden was de socialite nog in het nieuws omdat ze ‘ontslagen’ is na het presenteren van het Semper Opera Ball in Dresden. Meis zou volgens kijkers ’te bloot’ verschenen zijn op die avond met als gevolg dat dit de laatste keer was dat zij dit poepchique evenement mocht presenteren. ,,Mijn uitsnede was misschien wat diep, maar ik heb daar nooit klachten over gekregen. Er is me niet verteld dat er kritiek op was” was haar woeste reactie op de hele heisa.

Pikante uitspraken

,,Ik ben ervan overtuigd dat het vreemde altijd spannend is” gaat Sylvie verder in het Duitse interview. Ze blijft de opmerkelijke uitspraken uit haar mouw schudden: ,,De nieuwsgierigheid is een oneindige zoektocht naar spanning waar je mee kunt stoppen.”

Bekijk de video hier via Shownieuws.

 

Tags

DUITSE TELEVISIEOPENHARTIGSEKSLEVENSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck