Sylvie: ‘Ophef om filmpje was pesterig’

Door: DitjesenDatjes
20-09-2019

Media-aandacht: daar is Sylvie Meis dol op. Er gaat bijna geen dag voorbij of de kleine diva zet iets op haar Instagramkanaal. Maar toch is ze niet blij met alle reacties, want als ze negatief zijn dan heeft ze daar veel moeite mee.

Parodie

Veel volgers vonden het filmpje dat Sylvie een aantal weken geleden online plaatste hilarisch. Te zien is dat ze zichzelf een aantal keer op haar gezicht slaat en zegt: ,,Wake up Sylvie, wake up”. Sylvie beweerde dat ze net uit bed kwam, maar velen geloofden daar helemaal niets van. Ze zag er namelijk al uit om door een ringetje te halen: haar haren waren niet in de war, haar huid was vlekkeloos en ook zagen haar ogen er al stralend uit. Het filmpje werd zo grappig gevonden, dat tientallen mensen besloten Sylvie na te doen en hun parodie-video online te plaatsen. Die filmpjes werden massaal gedeeld en ook Sylvie kreeg door dat veel mensen om haar moesten lachen. Maar dat was niet de bedoeling….

In RTL Boulevard laat ze weten dat ze de hilariteit rondom haar filmpje erg moeilijk vond. ,,Ik vond het een licht pesterig tintje hebben”, zegt ze. Sylvie besluit vervolgens niet verder te praten over haar gevoelens, maar het online pesten te bespreken in het roddelprogramma. ,,Ik vind het een belangrijk thema omdat het niet alleen mij betreft, maar ook jonge mensen die niet bekend zijn, maar wel op sociale media zitten en daar onder lijden.”

Maxim Hartman

Maxim Hartman, gisteravond in de studio van RTL Boulevard was, snapte de ophef om het filmpje wel. Hij vond het ‘niet gezond’ als je in de ochtend jezelf toespreekt en daar vervolgens een filmpje van maakt.

Meer DenD