Sylvie verhuurt helft van woning

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In haar eentje en de helft van de tijd met haar zoontje Damian woont Sylvie Meis in een enorm appartement in de Duitse stad Hamburg. Maar binnenkort heeft ze nog maar de helft van de ruimte. De diva betrekt nu namelijk twee naast elkaar gelegen appartementen, maar heeft daar nu één van per 1 oktober in de verhuur gezet! Dat weet Bekendeburen.

Dakterras

De nieuwe buur moet wel een dikke portemonnee hebben, want per maand moet hij of zij een kleine vijfduizend euro betalen aan Sylvie. In ruil voor al dat geld krijgt de nieuwe buur een appartement met vijf kamers, een woonoppervlakte van 155 vierkante meter en uiteraard een keuken voorzien van alle luxe. Ook buitenmensen en mensen met groene vingers kunnen er terecht, want er zit een prachtig dakterras bij. 

Geld

 Voor velen is 4830 euro per maand een enorm bedrag, en misschien ook wel voor Sylvie. Het verhaal gaat namelijk dat de reden van de verhuur niet een te grote woning is, zoals ze zelf beweert, maar dat haar geld langzamerhand opraakt. De laatste maanden is Sylvie namelijk wat baantjes kwijtgeraakt en er zijn verschillende aanwijzingen dat de diva niet meer genoeg geld heeft haar luxe leven te bekostigen. 

Tags

BaanblutgeldHamburgSylvie MeisverhuurWerkwoningZoon

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie