Sylvie Meis vertikt het om economyclass te vliegen

Sylvie Meis
Door: Ditjes en Datjes
31-10-2019

Sylvie Meis zul je nooit vinden in de economyclass in het vliegtuig. Alleen business- of firstclass is goed genoeg voor haar. Maar hier heeft de luxepoes wel een goede reden voor, vindt zij…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bekeken voelen

,,Als ik samen met honderden Duitsers bij Lufthansa in het vliegtuig stap, word ik continu in de gaten gehouden en bekeken.” schrijft Meis in haar column voor Grazia. Toch vindt de actrice het anders als de mensen die ook in de businessclass vertoeven haar in haar kloffie zien. ,,Degene die naast me zit in business class, ziet me alsnog met een slaapmasker en een knot op mijn hoofd, maar het is net wat discreter.”

Enorme luxe

Wel begrijpt de diva dat het best ongewoon is om zo’n luxe leventje te leiden en snapt ook dat er aan sommige activiteiten een prijskaartje hangt. ,,Ik besef dat reizen met business- of firstclass een enorme luxe is. Ik stel mezelf daar ook zeker vragen over, maar er zit een prijskaartje aan anonimiteit” aldus Meis.

Anoniem op vakantie

,,Net zoals ik ongestoord bij het zwembad in het Beverly Hills Hotel kan liggen, terwijl ik op Santa Monica Pier constant selfies met Duitse en Nederlandse toeristen aan het maken ben.” Zo geldt dit ook voor haar vakanties of zakenreisjes laat Meis dus weten. ,,Ik ben fan van het Beverly Hills Hotel in Los Angeles. Het hotel geeft me elke keer weer een thuisgevoel.” De kamers in dit hotel zijn te boeken voor ongeveer 700 tot 3000 euro per nacht.

Meer DenD