Taxichauffeur Harry en Meghan: ‘Catastrofale achtervolging overdreven’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Dinsdagavond raakten Prins Harry, Meghan Markle en haar moeder Doria Ragland betrokken bij een achtervolging die bijna catastrofaal afliep. Taxichauffeur Sonny haalde het drietal op bij een lokaal politiebureau in Midtown Manhattan.

Sonny beschrijft zijn rit niet als een gevaarlijke achtervolging door paparazzi. Hij heeft tien minuten met Harry, Meghan en Doria rondgereden, maar de taxichauffeur geloofde niet dat ze op dat moment in gevaar waren.

LEES OOK:

https://www.ditjesendatjes.nl/breaking-harry-en-meghan-betrokken-bij-bijna-catastrofale-achtervolging

Overdreven

De woordvoerder van Harry en Meghan zei in een statement dat ze betrokken waren geraakt bij een achtervolging die bijna catastrofaal afliep. Een vreselijk incident, helemaal wetende dat de moeder van Harry, prinses Diana meer dan 25 jaar geleden om het leven kwam, omdat ze in Parijs achtervolgd werd door paparazzi. Maar volgens Sonny is het allemaal een beetje overdreven. „Ik denk niet dat dat waar is, ik denk dat het allemaal overdreven is. Lees er niet te veel over”, zei hij als reactie op het statement van de woordvoerder van Harry en Meghan. Later krabbelde hij iets terug en zei hij dat het incident plaats moet hebben gevonden voor ze bij hem in de taxi stapten.

Paparazzi

Volgens taxichauffeur Sonny waren de paparazzi niet agressief tijdens zijn rit. Volgens hem was er wel paparazzi, maar was er geen dreiging. „Ze stonden achter ons. Ze bleven wel strak op ons zitten, maar dat was het, meer niet. Ze hielden afstand.”

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck