Televisie comeback Peter Gillis

Peter Gillis weer terug op tv
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Ondanks dat bekend is dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol Kremers heeft mishandeld, keert het kijkcijferkanon ‘Massa is Kassa’ gewoon terug op de buis. Gisteravond is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden op SBS6. De aflevering voelde weer als vanouds.  

Begin augustus werd bekend dat Peter ervan verdacht wordt Nicol te hebben mishandeld in één van zijn vakantieparken. In eerste instantie ontkent het stel dat er iets is gebeurd. Zij plaatste beide een Instagram statement waarin stond dat er niks aan de hand zou zijn. Toen werd het toch een beetje heet onder de voeten: Peter moet binnenkort voorkomen, dus dan zou het sowieso uitkomen. Het stel besluit dan toch maar toe te geven dat er ‘een incident in de privésfeer’ heeft plaatsgevonden. Peter zou Nicol onder andere in haar rug en neus hebben gebeten en in haar borsten hebben geknepen. Deze details zorgen ervoor dat veel kijkers zich afvragen hoe het kan dat Peter gisteravond gewoon weer op de buis te zien is.

‘Beloon hem niet’

Veel mensen vinden dat ‘Massa is Kassa’ nooit had mogen terugkeren op televisie. Het programma is een van de best bekeken programma’s van SBS6. Talpa lijkt zich daarom voor alsnog nog niks aan te trekken van de meningen van andere. 

Op Twitter ging het zoals gewoonlijk los. Zo schrijft iemand: “Haal die afschuwelijke man van de TV, wie hem er heeft opgezet is daardoor met hetzelfde sop overgoten!!! Kijkers hekelen tv-comeback Peter Gillis: ‘Beloon hem niet’. Iemand anders schrijft “Om ouderwets te kotsen. HOE laag kan je als Omroep SBS6 zakken om aandacht te besteden aan het volgevroten gezwel #petergillis #massaiskassa een varken met losse handjes…?!”

Zelfs Frank Lammers, die verantwoordelijk is voor de voice-over, kan het niet laten om tijdens de aflevering op het incident in te gaan. Als Peter het heeft over een catastrofe, deelt hij een flinke sneer uit. 

Tags

MASSA IS KASSAMISHANDELINGNICOL KREMERSPETER GILLISSBS6

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie