Nieuw gerucht over break-up André en Monique

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Temptation Island VIPS is een feit. Afgelopen donderdagavond maakte RTL bekend dat het programma eraan komt. Natuurlijk gaan er gelijk allerlei geruchten over mogelijke deelnemers en fans denken dat André Hazes en Monique Westenberg ook mee doen aan de ultieme relatietest.

Mexico

De presentatoren van het programma, Yolanthe en Kaj, lieten weten dat de opnames in Mexico plaatsvinden en laat dat nou net de locatie zijn waar André en Monique op vakantie zijn. Daarnaast lieten de twee weten dat ze even los van elkaar gingen wonen en dat is natuurlijk precies wat er gebeurt als je meedoet aan Temptation Island.

Veel fans van André Hazes en Monique denken dat de relatiebreuk tussen de twee misschien wel nep, en zelfs een publiciteitsstunt is.

André deelde voorheen maar weinig foto’s van Monique op zijn Instagram, maar nu staat het vol met lieve gezinsfotootjes. Ook Monique post opvallend veel foto’s waar ze samen met haar ex-vriend André opstaat. Fans vinden het maar ingewikkeld, vooral omdat zowel André als Monique ontzettend gelukkig lijken te zijn.

Speculaties van de fans

Er is een al een video uitgekomen dat een tipje van de sluier geeft over welk koppel meedoet, maar fans kunnen alleen raden wie het zijn.

Verdere speculaties over deelnemers zijn de koppels Fabrizio en Pommeline, die allebei al eerder meededen aan het programma. Ook zijn Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa misschien wel te zien komend seizoen.

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR. MONIQUEANDY VAN DER MEIJDEMELISA SCHAUFELIMONIQUE HAZESTEMPTATION ISLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck