Thaise prinses Chulabhorn mag weer naar huis

Door: DitjesDatjes
28-06-2020

De Thaise prinses Chulabhorn (62) is ontslagen uit het ziekenhuis in Bangkok. Dat heeft het Koninklijk Bureau van de Hofhouding bekendgemaakt. De jongste zus van koning Vajiralongkorn werd op 15 juni opgenomen omdat ze het gevoel was kwijt geraakt in de vingertoppen van haar rechterhand. Een aantal zenuwen waren bekneld geraakt en een medische ingreep was noodzakelijk aldus de artsen.

Voor vertrek uit het ziekenhuis opende de prinses een nieuwe souvernirwinkel. De opbrengst van de producten die er worden verkocht is bestemd om patiënten met een kleine beurs te kunnen helpen op de afdeling oncologie van het Chulabhorn medisch centrum van het Chulabhorn-ziekenhuis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Prinses Chulabhorn heeft al enkele jaren een slechte gezondheid. Naar verluidt heeft ze de auto-immuunziekte ‘systemische lupus erythematodes (SLE)’. Dat zorgt voor klachten in verschillende organen en algemene klachten zoals moeheid, spierpijnen, huidafwijkingen of koorts. Veel voorkomend probleem zijn ontstekingen van de gewrichten, die ook tot stijfheid kunnen leiden.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD