Thomas Berge op vakantie met Myrthe!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Thomas Berge is lekker een paar dagen op vakantie geweest in Marbella, maar zijn vriendin Cassidy Hoeks is in geen velden of wegen te bekennen. Wie wel bij hem is, is zijn ex Myrthe Mylius!

Vrienden

Samen met Myrthe heeft Thomas zoontje Jack. Thomas en Myrthe zijn al een tijd uit elkaar, en zijn allebei weer gelukkig in de liefde. Myrthe is zelfs zo blij met haar vriend Sebastian Schneberger dat ze voor hem naar Duitsland wilde emigreren. Uiteindelijk zag ze daar toch vanaf wegens zoontje Jack en de afstand van haar naar Thomas. De zanger en zijn ex zijn dus erg close, maar toch is er geen verliefdheid meer tussen hen.
Cassidy en Thomas zijn namelijk gewoon als vrienden op vakantie, samen met hun zoontje Jack. ,,Wij kunnen het nog prima met elkaar vinden. We zijn twee goede vrienden die zes jaar geleden een kind hebben gemaakt”, zegt Thomas tegen Privé. ,,Als je van elkaar accepteert dat je ieder je eigen weg gaat, dan kun je het daarna toch nog gezellig hebben?”

De zanger benadrukt dat ze het niet alleen zelf leuk vinden om samen op vakantie gaan, want ook zoontje Jack vindt het fijn om met allebei zijn ouders op stap te gaan. Volgens Thomas zijn hun nieuwe partners niet jaloers, mogen ze zelfs een hotelkamer van hen delen. Dat is maar goed ook, want Thomas weet heel goed waar zijn prioriteiten liggen: ,,Het belang van Jack staat bij ons voorop. Daar komt geen nieuwe partner tussen.”

Tags

MYRTHE MYLIUSTHOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck