‘Tim en Touriya zijn smoorverliefd op elkaar’

Door: DitjesenDatjes
23-05-2018

Hoewel Tim Douwsma in Nederland woont en Touriya Haoud in Amerika zou er een romance tussen de twee beroemdheden opbloeien. De zanger zou zo vaak mogelijk naar Los Angeles vliegen, waar de voormalig ‘BFF’ van Sylvie Meis woont.

Instagram

Hoewel het enkel om een gerucht gaat, lijkt Touriya dit te bevestigen in een nieuwe ‘Instagram Storie’. Ze filmt eerst zichzelf, en daarna komt Tim Douwsma in beeld. Bij de storie schrijft ze: ,,This is how dutch people go out”. En het is niet de eerste keer dat Tim opduikt in een filmpje van Touriya.

Verslinder

Net zoals Sylvie is Touriya een echte mannenverslinder. In 2014 scheidde ze van haar Amerikaanse echtgenoot Greg Vaughan, met wie ze drie zonen heeft. Daarna heeft ze nog met drie mannen een relatie gehad, van wie er één ook een tijd samen is geweest met Sylvie Meis.

Tim en Touriya zouden elkaar hebben leren kennen bij de opnames van het programma ‘Into the waves’. Daarin probeerden BN’ers zo goed mogelijk te surfen. Ze vielen beiden voor de finale af, maar hebben wél elkaars hart gewonnen. Een insider vertelt aan Story: ,,We verwachten dat Touriya en Tim hun romance snel officieel naar buiten zullen brengen.”

Meer DenD