Tim maakt zich zorgen om zwangere Elske

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Onlangs werd bekend dat Elske, de vriendin van zanger Tim Douwsma, zwanger is! Het stel is in de wolken, want ze zijn stapelverliefd en kunnen niet wachten tot het kindje geboren is. Toch is de komende tijd niet onbezorgd voor Tim. Hij maakt zich namelijk zorgen om Elske.

Relativeren

,,Ik merk dat ik anders nadenk over dingen, ik relativeer nu meer. Je wordt ineens verantwoordelijk en je krijgt een andere drive, want je doet het niet meer voor jezelf, maar voor je gezien. Dat is het allerbelangrijkste, uiteindelijk gaat het daarom”, zegt Tim tegen weekblad Weekend. Dat verantwoordelijkheidsgevoel is al vroeg doorgedrongen tot Tim, want hoewel Elske nog niet zo lang zwanger is, is hij nu al bezorgd. ,,Elske zegt weleens: ‘Tim, ik ben nog niet hoogzwanger hè!’ Elske heeft haar eigen supschool en ik ben daar nu iedere keer om alle boards op te ruimen.”

De zanger wil namelijk niet dat zijn vriendin zware dingen tilt of veel moet bukken. Zelf vindt ze dat dus grote onzin, en eigenlijk weet Tim dat ook wel. ,,Ik heb een heel sterke vrouw, op allerlei vlakken, maar desondanks merk ik dat ik heel beschermend ben geworden.”

Trouwen

De romantische Tim ziet het zitten om de rest van zijn leven met Elske door te brengen, en volgens hem hoort daar trouwen bij. ,,Ik ben een romantisch persoon en dus zal ik haar vragen uit liefde, niet omdat ik denk: snel trouwen voordat de baby er is.” Het liefst loopt Tim samen met hun kindje over een paar jaar naar het altaar.”

Tags

ELSKEKINDJERELATIETIM DOUWSMATROUWENVRIENDINZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck