Tino Martin doet héél opmerkelijke uitspraak

Door: Tanja Brouwer
21-02-2019
Tino Martin en zijn vriendin Kimberley hebben onlangs een grote villa gekocht in Vinkeveen waar ze met z’n tweetjes gaan wonen. Ze hebben veel slaapkamers en hopen dan ook binnenkort om een kamer in te richten als kinderkamer! De zanger deed onlangs een opmerkelijke uitspraak die verraadt dat dit snel kan gaan gebeuren!

Lente

,,Laten we het zo zeggen: de lente staat voor de deur. Dat noemen ze toch altijd het voortplantingsseizoen? Wie weet geldt dat voor ons ook, ik hoop het”, zegt Tino tegen weekblad Party. Als Kimberley nog niet zwanger is, zijn de twee ieder geval hard aan het werk om dat voor elkaar te krijgen.

Villa

In de villa van het stel wordt inmiddels flink geklust. Op een filmpje dat Tino vorige week op Instagram plaatste, is te zien dat er veel moet gebeuren in de woning. De muren zijn kaal en ook liggen er nog geen vloeren in. Tino moet dus flink investeren in de woning en dat terwijl het pand zelf al 1.1 miljoen euro kostte. Hij en zijn vriendin gaan leven op 316 vierkante meter en hebben zes slaapkamers en vier badkamers tot hun beschikking op in totaal drie woonlagen.

Meer DenD