Tino Martin gewond door vechtpartij

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De werkvakantie van Tino Martin begon anders dan gehoopt. De zanger ging in het Oostenrijkse Westendorf naar een après-skibar en belandde in een vechtpartij met een aangeschoten wintersporter. Bij de vechtpartij liep hij een bloedneus op!

Stomp

Nu de Oostenrijkse skigebieden vol met feestvierende Nederlanders zitten, is Tino afgereisd om in de après-skibarren een paar van zijn hitjes te zingen. Maar wat het hoogtepunt van de avond moest worden, is misschien wel het dieptepunt van zijn reis. „Tino stond gewoon met een groepje tussen de mensen”, zegt een bron tegen De Telegraaf. ,,En volgens mij had hij het wel naar zijn zin. Maar kort daarna zag ik vanuit mijn ooghoek dat er wat werd getrokken en geduwd. En vrij snel nadat ik doorkreeg dat er wat aan de hand was, kreeg Tino een stomp op zijn neus, waardoor het bloed er meteen uit liep.” De bron laat weten dat de ruzie niet uit de hand liep en het personeel de boel snel wist te sussen.

Zeuren

De manager van Tino, Johnny Sap, laat aan de krant weten dat de vechtpartij niets voorstelde. ,,Er was gewoon een vervelende cafébezoeker die wat tegen Tino begon aan te zeuren. Het viel allemaal wel mee, wat er is gebeurd. Ik weet niet eens wat er is gezegd of gebeurd, maar er ontstond wat geduw en getrek. En Tino kreeg een klap tegen zijn neus, die daardoor inderdaad begon te bloeden. Maar het leek allemaal erger dan dat het was.” Johnny benadrukt dat het nooit een echte vechtpartij is geweest en de komende week gewoon optreedt.

 

 

Tags

BLOEDNEUSOOSTENRIJKTINO MARTINVECHTPARTIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck