Tino Martin en Gerard Joling ontkennen bizar gerucht

Tino Martin
Door: Lola van Leeuwen
10-11-2019

Sinds vorige week gaan er bizarre geruchten rond over Tino Martin. Hij zou het wel héél gezellig hebben gehad met Gerard Joling en dat zou een van de redenen zijn geweest waarom het uit is met zijn vriendin Kimberley. Tino en Gerard ontkennen dit opmerkelijke verhaal.

Vrijgezel

Afgelopen zomer spraken ze nog over trouwen en kinderen krijgen samen. Ze hadden zelfs een woning gekocht die ze lieten verbouwen. Vlak daarna waren Tino Martin en zijn vriendin Kimberley Kruiter uit elkaar. Ze zouden uit elkaar gegroeid zijn. Maar er gaan geruchten dat de reden van de breuk de geaardheid van Tino zou zijn. Hij zou op mannen vallen. Weekblad Story schrijft zelfs dat de zanger is ‘betrapt’ terwijl hij in bed lag met een man.

Gerard Joling, met wie Tino naar verluidt het ook erg gezellig had, snapt niets van de geruchten en laat weten dat er geen sprake is van een romance tussen hem en Tino. ,,Ik heb dit verhaal ook gehoord. Maar ik moet in dit geval zeggen dat ik van niets weet…”, zegt de zanger. Ook het management van Tino ontkent de geruchten. ,,Ik weet wat Tino allemaal uitspookt – en dat is met vrouwen” zegt Johnny. ,,En hij heeft gelijk, hij is vrijgezel. Dus waarom niet?” aldus de manager.

Meer DenD