Tino Martin reageert op ‘dronken’ optreden

Tino Martin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Zo’n twee weken geleden ging er een video van Tino Martin viraal waarin hij dronken zou staan optreden op een bruiloft. De zanger zong behoorlijk onzuiver en stond wat te wankelen op het podium. Nu vond Martin het tijd om te reageren…

‘Jongen, wat heb je nou gedaan?’

,,Op sociale media verscheen twee weken geleden een filmpje waarop ik dronken op een bruiloft zou hebben opgetreden” laat Tino Martin aan De Volkskrant weten. ,,De titel was ‘Tino heeft iets teveel adjes op’. Daarna belde mijn moeder: ‘Jongen, wat heb je nou gedaan?’ ‘Mam’, zei ik, ‘ je bent er niet bij geweest” aldus een geïrriteerde Tino.

Op z’n Frits Westers

Dit lag volgens hem niet de drank, hij zegt zelfs dat er helemaal geen alcohol in het spel was en gooit het, net als Frits Wester, op zijn vermoeidheid. ,,Van overmatig alcoholgebruik was geen sprake, ik was oververmoeid.” Tino licht toe: ,,Omdat ik naar buiten zou brengen dat het uit was met mijn vriendin, had ik slapeloze nachten achter de rug.” Daarnaast liet hij ook nog eens weten dat dit optreden al nummer vier was van de dag.

Toegeven

Wel was de zanger het ermee eens dat het nergens naar klonk. ,,Het is niet om aan te horen” zei hij zelfs tegen het publiek op de bruiloft. ,,Mijn eerste lied zong ik niet naar mijn kunnen, ik stond zwaar voor schut” geeft hij toe. ,,Zal ik nog een aantal nummers proberen?” vraagt hij tijdens zijn optreden. ,,Dat heb ik toen gedaan.”

Tags

BLUNDERMARTINOPTREDENTINOTINO MARTINVOLKSZANGERZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck