Tipte Monique de fotograaf zélf om verzoening vast te leggen?

Tipte Monique Privé?
Door: Charlotte Wijnen
13-05-2022

Er lijkt maar geen einde te komen aan de Hazes-soap. Deze week werden er intieme foto’s uitgelekt van André en Monique in Amerika. Maar de grote vraag blijft: wie tipte de fotograaf in welk hotel het stel verbleef? Volgens Yvonne Coldeweijer vermoedt André dat het Monique was…

André en Monique genoten afgelopen weken samen met zoontje Dré in alle rust en privacy van elkaar. Althans, dat dáchten ze. De verliefde blikken, een knuffel én een kus werden vastgelegd door een fotograaf. De foto’s, die het bewijs zouden moeten zijn dat André en Monique weer een stel zijn, werden deze week gepubliceerd in weekblad Privé.

Attractieparken in Orlando

Maar hoe is het eigenlijk mogelijk dat Privé wist in welk hotel er gezocht moest worden? Natuurlijk was het bekend dat André en Monique naar Orlando gingen én kwam DenD tot de conclusie dat ze naar de attractieparken in Orlando waren geweest. Dat het stel in een hotel in de buurt van het park zou verblijven, was dan ook het meest logisch.

LEES OOK:

ZIEN: Hier zijn Monique en André in Amerika

Gespot tijdens dagje zonnebaden

Toch leek de fotograaf van Privé precies te weten waar hij moest zoeken, want in het Melia Resort in Orlando werd het stel al snel innig gespot tijdens een dagje zonnebaden. André had niets door, tot hij bij terugkomst met zijn neus op de feiten werd gedrukt. Ook hij zou zich direct hebben afgevraagd hoe de fotograaf zijn gezin wist op te sporen.

‘André verdenkt Monique’

Al snel zou hij de eindjes aan elkaar hebben geknoopt en tot een vreemde conclusie zijn gekomen. ,,Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op Monique”, meldt Yvonne Coldeweijer in Instagram Stories. ,,Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad.”

Volgens de roddelkoningin is het inderdaad ‘erg toevallig’ dat de fotograaf het stel heeft gespot. ,,Nou André, ik denk dat jij daar best eens gelijk in zou kunnen hebben”, concludeert Yvonne.

Meer DenD