Tjitske en Peter denken niet aan samenwonen

Tjitske
Door: DitjesenDatjes
14-12-2019

Zestien jaar was Tjitske Reidinga bij haar man Vincent Croiset toen ze verliefd werd op acteur Peter Blok. Ook hij verliet zijn vrouw, Maria Goos, na 33 jaar. Hoewel Tjitske en Peter nog steeds bij elkaar zijn moeten ze niet denken aan samenwonen.

Aanvullen

De afgelopen vijf jaar heeft het koppel een LAT-relatie gehad. Ze zagen elkaar regelmatig, maar woonden dus niet samen. ,,Nee, we gaan niet samenwonen, het gaat heel goed zo”, zegt Peter tegen weekblad Weekend. ,,Ik zeg nooit nooit, maar het bevalt ons.”

Als ze bij elkaar zijn, vullen ze elkaar erg goed aan want ze vertellen dat ze erg verschillen van elkaar. ,,Wat zij goed kan, kan ik niet, en vice versa. Dus dat is wel leerzaam. Zij kan mij heel goed op weg helpen en stimuleren om te doen wat ik zelf wil doen, zonder rekening te houden met wat andere mensen vinden”, zegt Peter. ,,Het is een soort van jezelf belangrijk maken. Tjitske is daar heel direct in en dat vind ik hartstikke goed.” Waar Peter dan weer beter in is, zo vertelt hij zelf, is orde te scheppen in chaos. En dat terwijl Tjitske juist erg druk kan zijn.

Drukke agenda’s?

Wie denkt dat de twee elkaar nauwelijks kunnen zien door hun drukke agenda’s heeft het mis. De agenda van Peter blijkt namelijk behoorlijk leeg, vooral omdat hij dat zelf wilt. ,,Aankomend jaar wil ik rust aan m’n kop, dat vind ik heerlijk. Afgelopen jaar was het wat dat betreft heel goed, dat wil ik graag zo houden.”

Meer DenD