Toeval of bewust? Máxima verschijnt in dezelfde outfit als Zweedse koningin

Maxima match kleur met Silvia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima verscheen op de laatste dag van het staatsbezoek aan Zweden, in bijna dezelfde outfit als koningin Silvia van Zweden. Is het toeval, of hebben de koninginnen bewust hun outfits op elkaar afgestemd?

Hoewel Máxima de afgelopen dagen outfits droeg met rustige kleuren, heeft ze er de laatste dag voor gekozen om extra op te vallen.

Dezelfde kleurrijke outfit

Máxima sloot het staatsbezoek af met een paars pak met daaronder een knalroze blouse. En om de opvallende look af te maken, droeg de koningin nog een prachtige roze haarband.

Het pak, dat van de Zara vandaan komt, valt enorm in de smaak bij mode-liefhebbers. Het is niet de eerste keer dat Máxima voor een budget-proof outfit gaat. Zo verscheen de koningin al eerder in kleding van de H&M. Dochters Amalia, Alexia en Ariane zijn ook vaker gespot in kleding van de H&M en de Zara.

Bewuste actie?

Maar Máxima was niet de enige die tijdens het staatsbezoek deze opvallende kleuren droeg. Koningin Silvia van Zweden verscheen in precies dezelfde kleuren. Is het toeval, of hebben de koninginnen van te voren afgesproken welke outfit ze zouden dragen?

Bekijk HIER de outfits

Tags

KONINGIN MAXIMAMAXIMASTAATSBEZOEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie