Tommy (14) dankbaar voor steun na mishandeling

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De 14-jarige Tommy werd afgelopen vrijdag zwaar mishandeld door leeftijdsgenoten. Hij werd in elkaar geslagen, en zelfs toen hij al op de grond lag bleven de anderen op hem inslaan en trappen. Naar verluidt heeft hij er een gebroken neus, gescheurd oor en veel blauwe plekken aan overgehouden. Sindsdien krijgt de jongen en zijn familie veel steun. Tommy is dankbaar voor alle lieve berichten.

Liefde

In een filmpje op Instagram vertelt Tommy het volgende: ,,Liefde voor alle mensen die mij hebben gesupport, en alle steun hebben gewenst. Het gaat nu goed met mij.” De video is van Instagram verwijderd. Het is niet duidelijk waarom.

Er is inmiddels een inzamelingsactie voor de jongen gestart. Mensen kunnen geld doneren, zodat zijn ouders eventuele medische kosten kunnen betalen. Ook is er een kaartenactie opgezet. Duizenden mensen hebben inmiddels een lief bericht naar de jongen gestuurd.

Zware mishandeling

Vijf jongens zijn opgepakt wegens verdenking van zware mishandeling. Hun school en de voetbalvereniging waar ze opzitten, hebben ze geschorst.

 

 

 

 

Tags

JONGENKOPSCHOPPERSMISHANDELINGTOMMY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck