Touriya heeft relatie met ex-gedetineerde

Door: DitjesenDatjes
04-01-2019

Touriya Haoud (41) is smoorverliefd op de rapper Jalal Oba. Hoewel de diva en de twaalf jaar jongere Jalal pas drie weken bij elkaar zijn, vertelt ze over haar nieuwe relatie aan weekblad Story.

Zus

,,Het is nog pril. En ik kan niet in de toekomst kijken, maar we passen goed bij elkaar”, vertelt Touriya aan het tijdschrift. We hebben beiden Marokkaanse roots en ik merk dat we mede daardoor dingen van elkaar begrijpen zonder dat we die uit hoeven te spreken.” Touriyas zus Semira heeft de twee gekoppeld. Semira is namelijk een goede vriend van de manager van Jalal.

Gevangenis

Hoewel Touriya veel over haar nieuwe vriend, weten haar drie zonen nog niets van de relatie. ,,Ik heb het ze nog niet verteld. Maar aankomende zomer ben ik voor langere tijd met de kinderen in Nederland”, zegt de in Los Angeles wonende Touriya. ,,Dan wil ik ze aan Jalal voorstellen en precies vertellen hoe het zit.”
Misschien dat Touriya twee keer nadenkt voordat ze bepaalde feiten over Jalals verleden aan haar jongens vertelt. De rapper heeft namelijk twee keer in de gevangenis gezeten. In en interview vertelde Jalal dat hij zes jaar in de gevangenis heeft gezeten wegens betrokkenheid bij een vechtpartij. In 2014 belandde Jalal nog een keer in de cel. Hij veroorzaakt onder invloed van alcohol een auto-ongeluk, waarbij het 56-jarige slachtoffer in een coma belandde en later overleed. Drie jaar moest Jalal daar voor brommen.

Volgens zijn manager heeft Jalal inmiddels zijn leven gebeterd, en heeft hij ontzettende spijt van zijn verleden.

Meer DenD