Touriya: ‘Mijn ex probeert mijn kinderen af te pakken’

Touriya Haouid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Touriya Haoud staat weer voor een heet vuur. Zij is nog maar net gezond verklaard nadat zij gediagnosticeerd werd met lymfeklierkanker. Nu lijkt haar ex het op haar gemunt te hebben: hij eist de volledige voogdij over hun drie kinderen. Touriya doet compleet over de rooie haar verhaal. ,,Ik ben helemaal klaar met die man.”

Voogdij

Sylvie Meis’ aartsrivaal en voormalige presentatrice Touriya was tien jaar lang getrouw met acteur Greg Vaughan. Het huwelijk strandde in 2014 en Touriya verklaarde dat haar ex ‘vaak agressief en hardhandig’ was.

De exen zitten al jaren in een voogdijzaak verwikkeld vanwege hun drie zoontjes Jathan (13), Cavan (10) en Landan (8). De zaak neemt nu een grimmige wending.

LEES OOK:

Dit vindt aartsvijand Touriya van Sylvie als bruid

‘Gerechtelijk bevel’

Touriya staat op ontploffen als ze haar verhaal doet aan Weekend. Ze vertelt dat haar ex-man te ver is gegaan.

,,Op de dag dat ik voor een maand naar Amsterdam zou vertrekken, heeft Greg een gerechtelijk bevel bij me af laten geven. Letterlijk drie kwartier voor ik naar het vliegtuig zou gaan, stond de politie met de papieren voor de deur. Dat heeft Greg gewoon zo gepland. Hij wil de volledige voogdij en geen kinderalimentatie meer betalen.

Touriya neemt geen blad voor de mond en laat duidelijk weten hoe ze over hem denkt. ,,Heel de wereld mag van mij nu dan ook weten wat voor klootzak Greg is, ik ben er helemaal klaar mee.”

Ziek

Touriya is recentelijk gezond verklaard nadat zij lymfeklierkanker heeft gehad en ‘de dood in de ogen heeft gekeken’. Greg kiest dit moment om de oorlog verder te voeren, tot Touriya’s grote onbegrip.

,,Ik ben nog maar nét gezond verklaard of hij wil de strijd wéér met mij aangaan. Ik dacht dat alle ellende van vorig jaar eindelijk achter de rug was, maar alles begint gewoon van vooraf aan. En eigenlijk nóg erger. Die man is gewoon ziek in zijn hoofd. Hij denkt alleen maar aan zichzelf.”

Heen en weer

,,Afgelopen maanden ben ik hem tegemoetgekomen,” legt Touriya uit. Zij vindt dat zij genoeg gedaan heeft om haar ex tevreden te stellen. ,,

Zo verwachtte Greg van mij dat ik heen en weer zou vliegen naar zijn woonplaats Charlotte om de kinderen te kunnen zien. Ook wilde hij dat ik dichterbij kwam wonen en mijn huis in Los Angeles zou opgeven, wat ik ook heb gedaan. We hadden de afspraak dat ik in New York ging wonen. Hij zou een huisje in Charlotte voor mij regelen, waar ik dan met mijn kinderen zou kunnen slapen.”

Toen Touriya eenmaal toegegeven had draaide hij om. ,,Nu vindt hij dat ik daar moet gaan wonen, maar Charlotte voelt niet als míjn leven. Nu dreigt hij de kinderen voor altijd bij me weg te houden.”

Ook gebruikt hij haar welwillendheid nu tegen haar voor de rechter: ,,Hij speelt het tegenover de rechter zo dat ik ‘niet eens een eigen huis heb’. Hij heeft geen genade en toont geen enkel respect.”

Tags

DRAMAGREG VAUGHANSCHEIDINGSYLVIE MEISTOURIYA HAOUDVOOGDIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck