Touriya: ‘Relatie was gedoemd te mislukken’

De liefde tussen Jalal Oba en Touriya Haoud is voorbij. Dat vertelt Touriya zelf aan Beau Monde. Volgens haar waren ze te verschillend. ,,Hij houdt van uitgaan en snelle auto’s. Voor mij was het even alsof ik in een film zat, maar op een gegeven moment was het klaar. Het was gedoemd te mislukken tussen ons. Een tijdbom.”

Eind 2018 leerden Jalal en Touriya elkaar kennen via het zusje van Touriya. Vervolgens speelde Touriya in de clip van Jalal, die rapper is, en zo ontstond hun relatie. Destijds vond ze het leeftijdsverschil van twaalf jaar niet erg, maar nu heeft ze besloten nooit meer een relatie te nemen met een veel jongere man: ,,Jennifer Lopez heeft in een interview gezegd: ’Every man under 33 is useless.’ Ze heeft groot gelijk. Ik ga het nog even sterker maken: alle mannen onder de 35 zijn useless. Je hebt niets aan ze, helemaal niets.”

Auto-ongeluk

In januari ging het gerucht dat het uit was tussen Touriya en haar vriend, maar tot nu toe heeft ze dat zelf nooit bevestigd. Het stel was destijds veel in het nieuws omdat Jalal in de gevangenis heeft gezeten. Zes jaar moest hij brommen omdat hij betrokken was bij een vechtpartij, en daarna moest hij drie jaar zitten omdat hij onder invloed van alcohol een auto-ongeluk had veroorzaakt. Het 56-jarige slachtoffer belandde in een coma en overleed later.