Trainer Kim Kardashian verdedigt gewichtsverlies voor jurk

Door: DitjesDatjes
05-05-2022

De personal trainer van Kim Kardashian verdedigt haar bekritiseerde snelle gewichtsverlies om in haar jurk van het Met Gala te passen. Volgens hem heeft de realityster “niets ongezonds” gedaan om in drie weken tijd ruim 7 kilo af te vallen, zodat ze de japon van Marilyn Monroe kon dragen.

“Ze heeft keihard gesport”, zegt haar trainer. “Ze heeft zichzelf niet uitgehongerd en volgde een uitgebalanceerd dieet.”

Kardashian kreeg kritiek toen ze op de rode loper van het gala in New York vertelde dat ze een heel strikt dieet had gevolgd omdat ze anders niet in de jurk zou passen. Ook zei ze gelijk na het gala fastfood te gaan eten omdat ze trek had.

Op sociale media zorgden haar opmerkingen voor ophef. Onder anderen Riverdale-actrice Lili Reinhart haalde op Instagram uit naar Kardashian. “Dat je op een rode loper in een interview zegt dat je zo’n honger hebt omdat je de afgelopen maand geen koolhydraten hebt gegeten, alleen maar om in een fucking jurk te passen”, schreef ze. “Stop alsjeblieft met het steunen van deze stomme, beschadigende beroemdheden van wie het imago alleen maar draait om hun lichamen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD