Treiteren Meghan Markle blijft geheim

Meghan's getreiter blijft geheim
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koninklijke medewerkers kondigden vorig jaar aan dat ze een onderzoek begonnen naar beweringen dat Meghan Markle pestgedrag zou vertonen naar personeel. Het onderzoek is inmiddels afgerond, maar de uitkomsten zullen nooit openbaar gemaakt worden. ,,Mensen vermoedden al dat het in de doofpot gestopt zou worden, en nu lijkt het erop dat het is gebeurd”, aldus een bron in DailyMail.

Meghan werd door twee medewerkers van het Britse koningshuis beschuldigd van pesterijen. Het verhaal kwam in maart vorig jaar aan het licht en Buckingham Palace schakelde een extern advocatenkantoor in om het te onderzoeken.

Jason Knauf, die voor Harry en Meghan werkte, diende al in 2018 een klacht in. Hij omschreef het gedrag van Meghan als ’totaal onaanvaardbaar’.

‘Personeel diep bedroefd’

Meghan heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Of ze inderdaad medewerkers heeft gepest, is dus nog steeds niet duidelijk. Volgens DailyMail wordt de uitkomst niet in het openbaar gedeeld. Dat betekent dat ook het voormalige personeel de uitkomsten niet te horen krijgen.

,,Aangezien degenen die deelnamen dit met groot persoonlijk en reputatierisico voor zichzelf deden, is het feit dat hen niet eens is verteld wat de bevindingen zijn ondoorgrondelijk”, aldus een bron met kennis van het proces. ,,Ik weet zeker dat ze diep bedroefd zullen zijn, maar misschien niet helemaal verrast, gezien de manier waarop de zaken zijn afgehandeld.”

Tags

GeheimHarry en Meghanmeghan marklePrins Harry

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie