Trijntje Oosterhuis wil weten wie roddels over haar verspreidt

Trijntje is het anonieme geroddel zat
Door: Charlotte Wijnen
05-10-2022

Er gaan hardnekkige geruchten rond over Trijntje Oosterhuis. Verschillende bronnen vertellen dat de zangeres enorm uit de hoogte doet en anderen geen blik waardig gunt. Trijntje lijkt zich niet te herkennen in de verhalen en wil weten waar de roddels vandaan komen.

Yvonne Coldeweijer heeft gisteren een hoop verhalen ontvangen over Trijntje Oosterhuis. Zo zou één van haar spionnen, die vaak backstage werkt met BN’ers, een nare ervaring met de zangeres hebben gehad.

‘Trijntje gunt je geen blik waardig’

,,Trijntje gunt je geen blik waardig. Er ging per ongeluk iets heel kleins fout en dit was het eerste moment dat ze me pas aankeek in het hele gesprek. Ze trok haar wenkbrauw op en snauwde: ‘Dat snap je zelf ook wel toch?!’ De rest van het gesprek heb ik gevoerd met de zijkant van haar gezicht”, aldus de bron in gesprek met Coldeweijer.

Al snel klappen meerdere bronnen uit de school. ,,Zelfde ervaring met Trijntje. Ik was bij koffietijd in de studio en ze zat in de make-up. Ik ging haar toen maar geen hand geven omdat ze stil moest blijven zitten en ik zei: ‘Goedemorgen!’ Toen zei ze: ‘Uh, je weet wel wie ik ben, toch?’ Met een boze blik”, schrijft iemand. En een ander: ,,Ze is inderdaad echt heel erg uit de hoogte! Ik heb zelden iemand meegemaakt die zo onaardig is en zichzelf ZO leuk vindt.”

Trijntje wil weten wie over haar roddelt

Trijntje herkent zich kennelijk helemaal niet in de verhalen van de spionnen van Yvonne. Ze besluit dan ook de roddelkoningin een bericht te sturen met de vraag wie deze roddels over haar verspreidt. ,,En wie is dit?”, vraagt Trijntje. Yvonne is echter niet van plan haar bronnen vrij te geven. ,,Dit is van een spion. Die blijven natuurlijk anoniem”, antwoordt ze.

Meer DenD