Trouwplannen Frenkie en Mikky? ‘Italiaanse locatie’

Gaan Frenkie en Mikky trouwen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney wonen in Barcelona, maar het lijkt er sterk op dat hun bruiloft in een ander land gaat plaatsvinden. De twee zijn momenteel bezig met het uitzoeken van de locatie, en via Instagram laat Mikky doorschemeren dat het een Italiaanse locatie gaat worden.

Frenkie vroeg zijn vriendin Mikky afgelopen zomer ten huwelijk tijdens hun vakantie naar Amerika. ,,Ik kan niet wachten om onze levens samen door te brengen”, schreef Frenkie bij foto’s van zijn aanzoek. Mikky deelde dezelfde foto’s en schreef daarbij: ,,I said yes.”

‘Trouwen in Italië’

Frenkie en Mikky kregen in 2014 een relatie en wonen sinds de zomer van 2019 samen in Barcelona. Daarvoor woonden de twee samen in Amsterdam toen Frenkie nog bij Ajax speelde.

Waar en wanneer de bruiloft plaatsvindt is nog niet bekend, maar vermoedelijk zullen de twee niet in Barcelona gaan trouwen. ,,Mikky is allerlei Italiaanse locaties gaan volgen en een Italiaanse weddingplanner”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. Zo is Mikky Villa Cimbrone gaan volgen, een luxe locatie aan de kust van Italië met een Michelin restaurant. ,,Gezien de locaties, mag het huwelijk aardig wat gaan kosten”, aldus Realityfbi.

Tags

FRENKIE DE JONGMIKKY KIEMENEY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck