Trump dreigt prins Harry: ‘Je staat er straks alleen voor’

Trump dreigt prins Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Donald Trump is niet te spreken over de acties van prins Harry. Hij wil zelfs dat de Britse prins Amerika uitgezet wordt. ,,Als ik weer win, staat Harry er alleen voor.”

Trump heeft zich tijdens de Conservative Political Action Conference (CPAC) uitgesproken over prins Harry. ,,Ik zou hem niet beschermen”, zei Trump in gesprek met Express. Volgens hem zijn de Britse royals te coulant geweest als het op Harry aankomt. Hij waarschuwt dan ook dat hij Harry in de Verenigde Staten niet zo zal beschermen als Biden heeft gedaan. ,,Harry heeft Queen Elizabeth verraden en dat is onvergeeflijk. Als het aan mij lag zou hij er alleen voor staan.”

Drugsgebruik

De uitspraak van Trump kwam een dag nadat Harry in de rechtszaal moest verschijnen vanwege de zaak of hij heeft gelogen over zijn drugsgebruik in zijn immigratiepapieren. In zijn boek Spare geeft Harry toe dat hij wel eens drugs heeft gebruikt, maar volgens de Amerikaanse wet is dat een geldige reden om een visumaanvraag af te wijzen.

‘Verschrikkelijk’

Trump liet al eerder weten dat hij absoluut geen fan is van Harry. Trump omschreef de memoires van Harry als ‘verschrikkelijk’ en zei dat hij ‘verrast’ was dat hij en zijn vrouw Meghan Markle uitgenodigd waren voor de kroning van koning Charles. Maar gelukkig voor Harry heeft Trump nog niets te zeggen over zijn verblijf in Amerika. De Amerikaanse presidentsverkiezingen vinden namelijk plaats op 5 november.

Tags

DONALD TRUMPPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck