Truus van Gaal ernstig bedreigd

Truus van Gaal bedreigd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er wordt al weken over gepraat, maar Louis van Gaal is vandaag pas officieel aangesteld als nieuwe bondscoach van het Nederlandse elftal. Zijn vrouw Truus is hier minder blij mee. Vanwege het werk van Louis wordt zij ernstig bedreigd. Liet de officiële aankondiging daarom zo lang op zich wachten?

Zorgwekkend

De dochter van Linda de Mol, Noa Vahle, onthulde vorige week dat Truus totaal niet te spreken is over het feit dat haar man opnieuw bondscoach wordt. De opmerking zorgde voor een hoop hilariteit, maar de ware reden is eerder zorgwekkend te noemen…

De vorige periode dat Louis bondscoach was, was in de aanloop naar en tijdens de wereldkampioenschappen in Brazilië. Een geslaagd toernooi, maar Truus ervoer de successen op een andere manier. Ze werd namelijk ernstig bedreigd, en dat had alles te maken met het werk van Louis.

‘We weten je te vinden’

,,Toen Louis bondscoach was, kreeg ik om de haverklap sms’jes van mensen die ik niet ken, met teksten als: ‘Wacht maar, we weten je te vinden’. Zelfs berichten waarin mij de verschrikkelijke ziekte werd toegewenst waar Louis’ eerste vrouw aan overleden is”, vertelt Truus in weekblad Story.

Zelf denkt ze dat dit komt omdat bijna niemand het telefoonnummer van Louis heeft. ,,En heel veel mensen wel het mijne, omdat dit al twaalf jaar hetzelfde is”, legt ze uit. Het is dan ook begrijpelijk dat Truus niet staat te springen dat haar man opnieuw bondscoach wordt.

Tags

BONDSCOACHLOUIS VAN GAALNEDERLANDS ELFTALTRUUS VAN GAAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie