Truus van Gaal in angst om haar Louis

Door: DitjesDatjes
12-10-2018

Een reeks aan gevoelige verliezen in de familie en vriendenkring hebben Truus van Gaal, de echtgenote van voetbalcoach Louis, aan het denken gezet. ,,Het is ineens pats, boem afgelopen.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Twee jaar geleden moest het stel plotseling afscheid nemen van hun schoonzoon Rein (43). Hij stierf als gevolg van een aneurysma in zijn buik.

Onverwacht

Vervolgens overleed vlak na de jaarwisseling in 2017 Louis’ zus Josje en later dat jaar verloor hij ook nog een broer. In maart van dat jaar was het een van hun dierbaarste vrienden Guus Verstraete (de man van Simone Kleinsma) die volkomen onverwacht de laatste adem uitblies.

Angst

Truus vertelt in Story hoe ze wist van de plannen die Simone en Guus maakten om te gaan genieten van hun huis in Frankrijk. Maar alles liep anders. ,,Dat is ook mijn grootste angst voor Louis”, zegt ze over haar echtgenoot, die stopte als trainer. ,,Dat we vergeten te genieten en dat hem dan ineens iets overkomt en het dat het er dan nooit meer van komt. Laten we eerlijk zijn: we hoeven ons financieel geen zorgen te maken. Laten we het er dan samen van nemen!”

Meer DenD